Àrees de Formació ITB

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

A punt pel canvi?

Selecciona el què vulguis estudiar

L’ITB cobreix tota la Formació Professional homologada de la família d’Informàtica i Comunicacions, i parcialment de la família d’Imatge i So, tant de Grau Superior com de Grau Mitjà.

Tanmateix, disposa d’un ampli ventall de formacions tecnològiques i digitals actualitzades, com ara Màsters d’especialització, Programes de Formació i Treball i Batxillerat Tecno Digital.

Com accedir?

Cada formació disposa d’uns requisits i vies d’accés diferenciades, que trobareu detallades a cadascuna d’elles. Escolliu la que més s’adapti al vostre interès. </>

Pràctiques a empresa

Disposem de totes les modalitats de pràctiques a empresa, sigui en modalitat DUAL, FCT o Erasmus a l’estranger </>

Projectes

L’ITB promou una formació de qualitat, participant en diferents projectes amb altres entitats, o bé desenvolupant projectes propis innovadors. </>

Per què estudiar
a l’ITB?

Tota la formació a l’ITB és oficial i homologable en l’àmbit Europeu, cobrint les demandes de les empreses del nostre entorn, amb continguts actuals i en constant revisió per mantenir-nos dins del sector tecno-digital com a centre formatiu punter.
Possibilitem la participació d’Erasmus, ja sigui pels estudiants/es com pels formadors/es i el personal d’administració i serveis.

Sortides professionals

Sortides
professionals

El sector tecno-digital és una garantia d’ocupació. La possibilitat de participar en la formació DUAL des de l’ITB, suposa un primer contracte remunerat amb l’Empresa.
</>

Recursos especialitzats

Recursos
especialitzats

Cada estudi disposa de tecnologia pròpia, actual i de qualitat.
</>

Pedagogies actives

Pedagogies actives

Professionals/formadors amb experiència en empresa que treballen amb reptes, projectes i potencien les capacitats transversals.
</>

Projecte jove i dinàmic

Projecte jove
i dinàmic

Potenciem les oportunitats de l’entorn, som socialment actius i compromesos. Potenciem els projectes amb interès mediambiental.
</>

Contacta amb l’ITB.
T’ajudarem a orientar el teu futur.

    El blog de l’ITB </>

    Inici de curs 2022/23:

    Grau mitjà (GM) començarà el curs el dia 09/09/2022. Graus superiors (GS) començaran el curs el dia…
    Menú